Tuinontwerp

Hoe wordt mijn tuin één mooi geheel? Welke planten passen goed bij elkaar? Wil ik stenen, gras of een vijver misschien? Gedacht aan een schutting of zelf bijzondere overkapping? Hoeveel tijd wilt u aan onderhoud besteden? Er is nogal wat mogelijk in een tuin.
Van Venrooij Tuinen luistert goed naar uw ideeën, denkt mee en adviseert graag over de verschillende mogelijkheden. Samen leggen we uw wensen vast en wordt er eventueel een schets gemaakt.

Aanleggen van tuinen

Welke stijl u ook wilt, een stadstuin, een kindvriendelijke tuin, een landelijke tuin… Van Venrooij Tuinen legt het graag voor u aan. 
We leveren uw tuin compleet op. We verzorgen de bestrating,
de verlichting, de beregening, de beplanting en we kunnen bijvoorbeeld een schutting plaatsen. Voor een exclusief tuinhuis of een overkapping, werken we samen met Neelen Bouw en Timmerwerken.

Onderhoud van tuinen

Heeft u zelf geen groene vingers? Of gewoonweg weinig tijd? Wij zorgen ervoor dat uw tuin er gedurende het hele jaar mooi bijligt. Graag komen we terug om te snoeien, uw tuin onkruid vrij te maken of te bemesten. Dit kan wekelijks of bijvoorbeeld alleen in voor- of najaar. Ook hier kijken we naar uw wensen en geven we graag advies. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Kunstgras en gazon

Wanneer u weinig onderhoud wilt en toch altijd een groene tuin is kunstgras misschien een goed idee. Naast het inrichten van een groen gazon, zijn we ook gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras. Tegenwoordig is dit nauwelijks meer te onderscheiden van echt gras. Wij hebben staaltjes liggen zodat u vooraf goed kunt zien welk kunstgras het beste in uw tuin past.

Partner: Sports & Playgrass